glascoating aanbrengen auto

Wiki Article

Is het beschamend als je gaat parkeren? Laat je Franse vriend door ons poetsen. Sneeuw doet je ford weinig goeds, de tijd is aangebroken om deze door ons een wasbeurt te geven. Wij zorgen er voor dat de ongekende glans die je bolide ooit eens bezat nogmaals naar voren komt. Voor het mooiste uitslag zullen we de laklaag weer in ere moeten herstellen. Met alleen de beste autowax voorhanden en de grootste zorg leveren we jouw bolide weer af. Wil je een paar foto's zien van auto's voor en na onze inspanningen? Deze vindt je op onze bedrijfswebsite.
In de kortste tijd komen de buren op je af met de vraag of je een andere auto hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Zodra je in de auto stapt kan het gebeuren, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je autosleutel en er zit een kras in je lak. Zonde, er valt spijtig genoeg niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Al die krasjes maken de kleur ook flets, het is wel eens mooier geweest. Om je Mazda dan weer helemaal zonder aanslag te maken kan je deze aan ons toevertrouwen om te laten polijsten. Na onze polijstbehandeling zijn beschadigingen die afkomstig zijn van je sleutels, een paar takken of steentjes weer compleet verdwenen. En vanzelf sprekend die kleur, honderd procent opgebloeid.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glimmende kleuren van een vierwieler? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo hard glimt de lak. Met onze nano-coating dienst gaat ook jouw voertuig er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal fantastisch zijn? Glas-coating is een onzichtbare laag die over de lak is vastgehecht, door dit blijft je vierwieler voor een lange tijd extra beschermd. Wat nodig is, is dat de heilige koe eerst tot in de puntjes gepoetst moet zijn om de gel haar werk te kunnen laten doen. Het eindresultaat is dat nattigheid en al het andere viezigheid van deze ondergrond afglijdt zodat je altijd in een schone auto rondrijdt.

Je Honda interieur laten schoonmaken zodat deze weer als nieuw is? Wij maken alles binnen het interieur brandschoon, de autostoelen en dashboard tot de vloer aan toe. Maak je behoorlijk wat kilometers dan is deze minder netjes als dat je zal willen. Als je je oma een lift moet geven dan is het een blamage als die een smerige autorit krijgt. De stoffen bekleding komt na onze interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. Bijna iedereen vindt een nieuw gekochte Fiat zalig ruiken, jammer genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Alle andere geuren die het interieur rijk is vernietigen we zodat je neus ook weer blij van elk autoritje wordt.

Ook een compleet pakket bestellen kan, dan maken we je bolide van binnen en buiten brandschoon. Het ‘autowassen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan afnemen. Bovendien is het best verstandig om een ander pakket erbij te nemen, zo nemen we alles in 1 keer mee. Het is allemaal mogelijk bij ons, alle auto's en bestelwagens die we krijgen knappen we aan de binnen en buitenkant in z'n geheel op. We zouden het geweldig vinden als je ons wilt adviseren bij onder andere je tante. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Graag tot ziens.

Is het beschamend als je gaat parkeren? Laat je Duitse bolide door ons poetsen. De weersbeïnvloedingen doen je lada geen geen goed, het wordt tijd om deze door ons een poetsbeurt te geven. Wij zetten ons volledig in zodat dat de sierlijke glans die je vierwieler voorheen had nogmaals naar voren komt. Voor de fraaiste uitslag zullen we de gelakte laag weer doen glimmen. Ons personeel is altijd voldaan op het eindresultaat, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze gebruiken de betere autowax en stoppen hun ziel en zaligheid. Wil je een paar afbeeldingen bekijken van auto's voor en na het poetsen? Deze vindt je op onze bedrijfswebsite.
Met een grote glimlach komen bekende naar je toe met de vraag of je een nieuwe auto hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Je kent het ondertussen wel, zit je lekker in de vierwieler onderweg naar je werk en spontaan zijn er allemaal krasjes bijgekomen door opspattend grind. Een hele boel krassen in je autolak waar je niet op zat te wachten. Het is een verdrietig ogenblik en je bent juist altijd zo zuinig. Om je vierwieler dan weer volledig zonder steenaanslag te maken kan je deze aan ons toevertrouwen om te laten polijsten. Een perfecte lak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer de helderheid die het had toen je hem nieuw in de showroom meer informatie kocht. Wat het meest in het oog springt is de kleur, deze is weer helder.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glanzende kleuren van een bolide? Dat je een promotie folder aan het bestuderen bent en zoiets hebt van ik zou willen dat die van mij was? Dit wordt verkregen met nano-coating en ook dit bieden wij aan, dus jouw bolide kan net zo volmaakt worden. Wat is glascoating nu eigenlijk? Nou het is een aparte beschermende laag over je bestaande laklaag heen die voor enkele jaren goed is. Voordat de glas-coating kan worden gepoetst behoort de vierwieler een schone en gladde lak te hebben om het middel te laten zitten. Het eindresultaat is dat waterdruppels en al het andere vuil van deze autolak afglijdt zodat je altijd in een glanzende auto boodschappen kan doen.

Je vierwieler interieur laten verfraaien zodat deze er weer spik en span uitziet? Wij maken werk van het gehele interieur, de stoelen en dashboard tot de voetenmat aan toe. Waar is het binnenkant laten schoonmaken goed voor? Na een aantal maanden is de binnenzijde lang niet zo schoon meer als toen het was. En wat voor persoon wilt er nu gezien worden met een smerig interieur. Elk hoekje en gaatje wordt door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer te zien is. En weet je nog hoe lekker het auto interieur geurde toen je je Ford net bij de auto dealer had opgehaald? Alle onprettige geurtjes die in het interieur zitten verscholen pakken we aan zodat je reukorgaan volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Om je bolide helemaal van buiten en binnenkant netjes te laten maken bieden we ook pakketten aan. Neem eens bij ons Het ‘Basis detailing’ pakket af. Natuurlijk kan je ook pakketten combineren, het is net wat jij ons wilt laten doen. Het is allemaal mogelijk bij ons, elke auto of bestelwagen die bij ons komen voor een behandeling reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. We weten het te waarderen als je ons wilt aanprijzen bij bijvoorbeeld je nichtje. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Kom maar langs, we stellen je niet te leur.

Report this wiki page